mandag den 7. marts 2016

Innovations slange

Modellen under viser innovationsslangen, som er en god måde at strukturere innovationsprocessen på (37). Denne model vil vi bruge gennem projektet, til at danne overblik og sørge for, at vi bevæger os i den rigtige retning. 
Som man kan se på modellen, er den opdelt i 5 faser:
       1. Forventningsafklarings fasen:
Under denne fase fastsætter vi ambitionsniveauet for innovationsprocessen. Vi gør det klart, hvad der skal findes mere viden om, samtidig med at vi er åbne over for nye veje.
            2. Research fasen:
Ved denne fase undersøger vi sygdommen, forløbet og vejledningen for en ældre borger med diabetes 2. Derudover undersøges også i forhold til forebyggelse om kost og motion, samt vejlede de yngre generationer om diabetes 2.
            3. Analyse og kategoriseringsfasen:
Her vil vi analysere de givne informationer fra fase 2, hvilket vi vil bruge til at udvikle innovative forslag til forebyggelse af diabetes ved unge.
            4. Konceptudvikling og designfasen:
Der arbejdes her videre med ideerne fra fase 3, så de bliver tilpasset til unge, så de bliver opmærksomme på diabetes 2.
 5.  Prototyping og testfasen:
Her går vores ideer fra tegnebordet til virkelighed, hvor der er mulighed for at teste dem og se om de er helt ubrugelige, om der er noget der skal forbedres eller om vi har et brugbart produkt.

Colourbox [05-04-2016]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar