tirsdag den 5. april 2016

Konklusion

Colourbox [06-04-2016]
 Vi er nu ved vejs ende, og har fået et meget større indblik i type 2 diabetes. Vi har beskæftiget os med de faktorer der spiller ind for udviklingen af sygdommen, hvordan man lever med den og ikke mindst hvordan man kan vejlede og forebygge.

Vi har løbende haft et turbulent forløb, blandt andet på grund af ”Jyttes” død, men døden er jo desværre en stor del af arbejdet som sygeplejerske. Men vi har lært at de hårde tider også kommer med de gode, blandt andet hvis man kunne forebygge at diabetes type 2 antallet fordobles over de næste 20 år (32).

Vore gruppearbejde er gået upåklageligt! Vi har været gode til at bakke op om hinanden og følges af i processen.

Vores innovative produkt vil have fokus på forebyggelse af type 2 diabetes hos de yngre generationer – vi har ikke bestemt os for en speciel endnu, men der skal jo også være lidt overraskelse. Vi har i hvert fald en MASSE gode ideer!

På gensyn!

2 kommentarer:

  1. Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
    (Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

    SvarSlet
  2. Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
    (Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

    SvarSlet